Au trecut ceva ani… Sunt destul de entuziasmat de revenirea mea, dar mai ales de revenirea noastra ca trupa. Cred ca o sa fim o „trupa de garaj” in toate sensurile posibile. Deocamdata doar „schitam”, nu am facut prea mare progres, dar cred ca o sa ne miscam destul de repede, oarecum trebuie sa repectam traditia noastra de a scote materiale. Cred ca asta e cel de important, indiferent de domeniu in care activezi.

Am inceput sa ma „dezruginesc” cu seria „fiecare cu ale lui”. Nu aveam nici un plan concret cu ea , totul a fost spontan, ca si colaborarea cu Sweb care a mers foarte rapid. Sweb e profesionist.

Abia astept sa scoatem piese P.C.P., chiar daca nu o sa mai traim momentele alea din liceu cand trageam acasa la VM, printre sticle de polar goale. Cate o sticla de aia la sec de caciula si mergeam in UP la battle. Era fain, dar o sa fie mai fain. Desi nu cred ca o sa mai fie vreodata concerte pcp sau alte chestii de astea, cred ca am evoluat mult ca oamenii, ne-am maturizat oarecum si aveam  mai multe de spus. Dar o sa vedem…